350-400 g krátkých těstovin, 300 g čerstvých lesních hub (nebo žampionů), cibule, 200 ml bešamelové omáčky , 50 g tvrdého strouhaného sýra, 2 lžíce oleje, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme na plátky pokrájené houby nebo žampiony, mírně je osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Promícháme je pak s uvařenými, scezenými těstovinami, dáme do olejem vymaštěné hluboké mísy remosky, zalijeme bešamelem smíchaným se sýrem a zapečeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat