0,5 kachny, mletý kmín, sůl
Kachnu vně i uvnitř rozkrojené části osolíme, na povrchu okmínujeme,položíme do hluboké remoskové mísy, podlijeme nepatrně vodou a přiklopíme rozehřátým víkem. Občas kachnu podlijeme vypečenou šťávou a dál pečeme doměkka. Vypeče-li se příliš mnoho sádla, vybereme je do jiné nádoby, aby se zbytečně nepřipalovalo.Kachna se může upéct za 80 minut až za 2 hodiny, záleží však na její velikosti. Podáváme ji s knedlíkem a podušeným bílým zelím.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat