400 g hovězího zadního masa, 400 g cibule, 6 velkých rajčat,400 ml vývaru (i z kostky), lžička mleté sladké papriky,3 lžíce oleje, sůl, pepř
Maso pokrájíme na kostičky. Do hluboké mísy remosky s rozehřátým olejem dáme pokrájenou cibuli, kterou necháme za občasného promíchání zesklovatět. Vmícháme maso, a jakmile se ze všech stran osmahne, přidáme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, mírně osolíme, opepříme a za občasného podlévání vývarem dusíme maso doměkka. Než vyjmeme guláš z remosky, okořeníme jej paprikou. Papriku přidáme zcela nakonec, aby vařením nezhořkla. Podáváme s knedlíkem, vařeným bramborem nebo chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat