400 g rybiho masa, olej, sul, 1cibule, 50 g sterilovaneho hrašku, 50 g mrkve, 50 g sterilovane kukurice, mlety černy pepr, mleta červena paprika, nadrobno nasekana petrželova nat,300 g ryze
Ocistene,omyte, a vykostene rybi maso nakrajime na kostky,osolime a odložime na chladne misto na 2 hodiny. odležene maso opečeme na oleji,pridame nadrobno nakrajenou cibuli,hrašek i kukurici, pepr, papriku,propranou a odkapanou čistou ryži a zalijeme horkou vodou v pomeru 1:2. promichame, uvedeme do varu a na mirnem ohni dusime15-20 minut.hotove ozdobime petrzelovou nat.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat