Bůček na hrubo rozemlít Cibuli zapěnít a bůček na cibuli podusit přidat rajský protlak, papriku, hrášek, dochutit dle vkusu. Rýži udusit a promíchat s bůčkem, nechat odpočinout v troubě.Podávat s eidamem a s různými saláty.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2010
Rizoto trochu jinak
bůček, rajský protlak, cibule, hrášek, rýže, červená mletá paprika, eidam.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat