Hlavku zelí ponoříme do vody a vaříme až jdou listy odloupnout.Mezitím pomeleme maso,přidame přísady a nakonec omytou rýži.Naplníme zelné listy,zabalíme a svažeme nití.Dáme do tlakového hrnce,zalejeme vodou,osolíme a vaříme 20 min.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2010
Plněné zelí s rýží
hlavka zelí, 1 kg libový buček, 1/2 kg rýže, cibule, pepř, sul, česnek
Hlavku zelí ponoříme do vody a vaříme až jdou listy odloupnout.Mezitím pomeleme maso,přidame přísady a nakonec omytou rýži.Naplníme zelné listy,zabalíme a svažeme nití.Dáme do tlakového hrnce,zalejeme vodou,osolíme a vaříme 20 min.
Hlavku zelí ponoříme do vody a vaříme až jdou listy odloupnout.Mezitím pomeleme maso,přidame přísady a nakonec omytou rýži.Naplníme zelné listy,zabalíme a svažeme nití.Dáme do tlakového hrnce,zalejeme vodou,osolíme a vaříme 20 min.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat