Ovesné vločky máčíme 45 minut v mléce. Pak vmícháme žloutek, dušenou zeleninu, osolíme, přidáme jemně nasekanou pažitku nebo petrželku a nakonec vmícháme sníh z bílků. Na vymaštěné pánvi upečeme omeletu. Podáváme se salátem nebo s rajčaty.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. února 2010
Zeleninová omeleta s vločkami
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat