27. května 2012

Medajlonky Murgh Tikka


4 porce kuřecích řízků, 1 dl šlehačky, lžíce octa, vejce, sůl, pepř, lžička zázvoru, cibule, citrón, olej, plátky citrónu a kolečka cibule, máslo, masox, kečup, worchester

Z masa nakrájíme plátky, dáme do misky a promícháme se solí, vejcem, zázvorem, pepřem, octem a ušlehanou smetanou. Necháme v chladnu uležet do druhého dne. Opečeme na oleji z obou stran. Vyjmeme, zalijeme 1 dl vody, oškrábeme výpečky, přidáme 4 plátky másla, kousek masoxu a povaříme. Dochutíme kečupem a worchesterem, krátce zavaříme. Šťávou poléváme maso a zdobíme cibulí a citrónem.

Žádné komentáře:

Okomentovat