Rohlíky pokrájíme na
kostičky a zalijeme takovým množstvím mléka, aby se všechno vsáklo. Do mísy
dáme maso, celá vejce, rohlíky s mlékem, majoránku, Krenex, petrželku, osolíme,
opepříme a důkladně promícháme. Je-li hmota příliš řídká, zahustíme ji
strouhankou. Vytvarujeme šišku, do které zabalíme párky. Uložíme na pekáč,
povrch šišky potřeme bílkem, trochu podlijeme vodou, vložíme do vyhřáté trouby
a pečeme asi hodinu při 200°C .
Podle potřeby podlijeme a občas přelijeme sekanou výpekem. Jestli na povrchu
rychle tmavne, přikryjeme poklicí nebo alobalem. Podáváme teplou s bramborovou
kaší a zeleninovým salátem nebo s vařenými bramborami a dušeným kysaným zelím. Můžeme
podávat i studené s chlebem a kyselou okurkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. června 2012
Sekaná s párkem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat