Česnek oloupeme a rozdrtíme. Nivu nastrouháme.V
menší misce rozmícháme olej s česnekem a bazalkou. Marinádu necháme uležet v
lednici. Můžeme ji klidně připravit předem.Rajčata omyjeme a rozčtvrtíme. Pokud
jsou větší, nakrájíme je na osminky. Rajčata naskládáme je hluboké mísy.
Osolíme je, opepříme a nakonec zalijeme česnekovou marinádou. Nivu nastrouháme.Těsně
před podáváním posypeme marinovaná rajčata bohatě nivou a ještě špetkou
bazalky. Rajčata s nivou jsou vynikající přílohou k nasucho opečeným toastům z
veky, který namáčím do marinády. Skvělé jsou také s čerstvým chlebem s máslem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat