Kuřecí prsa nakrájíme
na kostičky, promícháme s olejem, rybí omáčkou a větší špetkou pepře. Necháme
dvě (nebo více) hodiny uležet. Na pánvi rozpálíme trošku oleje, nasypeme
naložené maso a za stálého míchání opékáme. Až se maso zatáhne, osolíme ho a
zastříkneme worchestrovou omáčkou. Dále mícháme dokud se nevydusí všechna
tekutina, kterou maso pustilo. Pak přidáme na kousky nakrájená játra a dále
smažíme. Až jsou játra i maso měkké, přisypeme pokrájený pórek a opékáme dokud
nezměkne. Směs rozdělíme na talíře, pokapeme chilli omáčkou a podáváme s
čerstvým chlebem (nebo čímkoliv jiným).
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
31. května 2012
Pikantní směs
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat