Sýry nastrouháme. Salámy nakrájíme na drobné
kostičky. Pekáček si předem vytřeme olejem. Troubu předehřejeme na 250 °C . Obsah sáčku sypké bramborákové
směsi smícháme s práškem do pečiva, mlékem a přidáme nadrobno nakrájené salámy
a nastrouhané sýry. ( Sýry :Niva , Eidam salám : Gothaj - nakrájíme nebo
nahrubo nastrouháme ). Těsto na brambuchtu vlijeme do připraveného pekáčku a
předeme v předehřáté troubě dozlatova. Upečenou brambuchtu podáváme horkou i
studenou. Brambuchta je dobrota pro každý den. Nejvhodnější přílohou je pivo.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. června 2012
Brambuchta - zapečený bramborák se sýrem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat