Na oleji osmažíme na
půlkolečka nakrájenou cibuli. Až je skoro růžová, zasypeme lžičkou mleté
papriky, zamícháme a přidáme na kostky pokrájené maso. Ze všech stran opečeme.
Osolíme, opepříme a zalijeme vodou nebo vývarem (i z kostky). Necháme dusit.
Papriku nakrájíme na proužky, rajčata na čtvrtky (pokud používáme čerstvá, je
třeba je spařit vařící vodou a oloupat), česnek na plátky. Až je maso téměř
měkké, přidáme asi 3 lžice jíšky, všechnu zeleninu a dodusíme doměkka. Hotový
guláš dochutíme solí a rozetřeným česnekem podle chuti. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s pečivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. června 2012
Barevný guláš
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat