Na pánvi rozehřejeme
kostičky slaniny a osmažíme na ní pokrájenou cibuli. Přidáme játra nakrájená na
kousky a za stálého míchání smažíme doměkka. Během smažení posypeme kmínem,
pepřem a karí. Hotová játra osolíme a na talíři ozdobíme kousky rajčat a
zelenou petrželkou. Podáváme s chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. června 2012
Játra na cibulce
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat