Nejdříve si uvaříme středně velký brambor (
musí být vařen ve slupce), připravíme si šátek tak , aby odpovídal šíři čela a dal se zavázat na
něj položíme igelit a na igelit kapesník.Pak bramboru oloupeme a lehce rozmačkáme, vložíme
na kapesník v šátku a přiložíme na čelo ( teplota bramboru by měla být co
nejteplejší, prostě co snesete), a necháme působit 20- 25 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
29. května 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat