Maso v míse důkladně
promícháme s vejci, nadrobno pokrájenou cibulí, solí a kořením (množství dle
chuti). Zahustíme strouhankou, přidáme bylinky, znovu důkladně promícháme.
Hmotu rozdělíme na poloviny a z každé vytvoříme na plechu mokrýma rukama šišku.
Potřeme je bílkem, trochu podlijeme vodou a pečeme ve vyhřáté troubě dorůžova.
Podáváme s bramborovou kaší nebo s chlebem. Nezapoměňte na zeleninový salát
nebo kyselou okurku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. června 2012
Sekaná pečeně s pažitkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat