Cibuli a česnek
nakrájíme nadrobno. Osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme játra a prudce
opečeme. Pak zasypeme paprikou a karí, rozmícháme a podlijeme vodou. Dusíme
doměkka. V trošce vody rozmícháme solamyl, vlijeme k játrům, přidáme majoránku
a kečup, promícháme a krátce povaříme. Nakonec podle chuti osolíme a dále už
nevaříme. Podáváme s rýží.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. června 2012
Játrový guláš
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat