Omyté a osušené maso
nakrájíme na větší kostky a vložíme do olejem vytřeného pekáče. Osolíme,
pokmínujeme. Přisypeme na tenké plátečky pokrájený česnek a na půlkolečka
nakrájenou cibuli. Promícháme. Trošku podlijeme vodou, přikryjeme a vložíme do
trouby vyhřáté na 220°C .
Po dvaceti minutách odkryjeme a za občasného zamíchání upečeme do změknutí a
zhnědnutí masa. Podle potřeby můžeme podlít vodou. Podáváme s bramborovým knedlíkem
a dušeným zelí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. června 2012
Moravští vrabci
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat