9. srpna 2012

Vepřová roláda s vejci a párkem

750 g vepřového masa, 5 vajec, hořčice, olej, cibule, 2 párky, petrželová nať, mletá paprika sladká i pálivá, vegeta,sůl

Vybereme vyšší kousek masa na roládu, rozřízneme na tenčí plát, který ještě naklepeme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme rozšlehaná vejce, trochu vegety, nasekanou petrželovou nať. Plát masa osolíme, potřeme hořčicí, rozprostřeme míchaná vejce a na střed položíme párky. Plát pak svineme do rolády a podvážeme nití. Vložíme do vymaštěného pekáče, podlijeme vodou a za občasného potření olejem smíchaným s mletou paprikou upečeme doměkka. Roláda je dobrá i bez párků, můžeme je nahradit podušenou mrkví a hráškem.

Žádné komentáře:

Okomentovat