0,5 dýně hokaido, polévková zelenina, zeleninový vývar, petržel, cibule, libeček, zakysaná smetana, máslo, sůl, pepř
Na másle osmahneme cibulku a pak přidáme nakrájenou dýni hokaido (nemusíme loupat slupku), zeleninu a pak zalijeme zeleninovým vývarem. Když nám zelenina a dýně změkne tak polévku rozmixujeme. Nakonec polévku ochutíme bylinkami, solí a pepřem. Při servírování přidáme do každého talíře zakysanou smetanu dle chuti.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat