větší konzerva sterilovaného hrachu, 5 uvařených brambor ve slupce, vejce, olej, 1 KL koření do mletého masa, 2 lžíce hladké mouky, 100 g tvrdého sýru v celku, sůl, pepř, kmín, mletá červená paprika, strouhanka
Hrách a brambory umeleme, přidáme vejce, směs koření, strouhanku a promícháme. Z vytvořené směsi tvarujeme karbanátky a do jejich středu vkládáme na kostičky pokrájený tvrdý sýr. Připravené karbanátky obalíme v trojobalu a vypražme z obou stran na oleji. Podáváme s toastového chleba nebo bramborovou kaší.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat