1 l kyselého mléka, 1/4 l kysané smetany, vejce, 1/4 l vývaru z brambor, 40 g mouky, 40 g másla, 200 g brambor, sůl, kmín, petrželka
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme s kmínem a solí. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, vmícháme celé vejce a když vejce ztuhne, rozředíme jíšku vodou z brambor a povaříme. Nakonec vmícháme kyselé mléko, smetanu a sekanou petrželku. Mléko v polévce jen prohřejeme a polévku podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat