600 g raných brambor, 200 g čerstvého špenátu, 50 g másla, pepř, sůl
Brambory uvařené ve slupce opečeme na přepuštěném másle, přidáme čerstvý špenát, osolíme, opepříme a dobře promícháme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Žádné komentáře:
Okomentovat