300 g hrachu, 150 g krup, kmin, sadlo do krup, sul, pepr, majoranka, cesnek, 60 g sadla na omasteni, 80 g veprovych skvarku
Predem namoceny hrach uvarime spolu se spetkou majoranky domekka. Zvlast s kminem a lzici sadla uvarime domekka kroupy. Uvareny hrach promichame s kroupami, okorenime peprem, majorankou, soli a prolisovanym cesnekem. Promastime sadlem a pri podavani posypeme veprovymi skvarkami. Podavame jako samostatny pokrm se salatem nebo s okurkou. Jako priloha se hrach a kroupy podavaji k pecene kotlete, tato uprava se jmenuje kotleta v souletu. Hrach a kroupy jsou dobre take s kouskem uzeneho masa.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
29. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat