150 g bilych fazoli, 200 g hoveziho masa, 1 cibule, 5 lzic oleje nebo sadla, 2 lzicky hladke mouky, sul, 1 lzicka sladke papriky
Fazole namocime pres noc do studene vody a v teze vode uvarime domekka. Maso nakrajime na mensi kostky, osmahneme je na cibuli a tuku, pak trochu podlijeme vodou a dusime domekka. Zaprasime moukou, osmahneme, podlijeme trochou vyvaru z fazoli a povarime. Maso pak smichame s uvarenymi fazolemi, osolime a opaprikujeme podle chuti. Podavame se slanymi rohliky. Misto hoveziho masa muzeme pouzit skopove maso a gulas pak vydatne doplnime prolisovanym cesnekem a kouskem slaniny.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
29. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat