800 g varenych fazoli, 200 g sunky nebo anglicke slaniny ci salamu, 3 lzice oleje, 1 lzice worcesterove omacky, 1 cibule, 2 palive papricky, 2 strouzky cesneku, 1 lzicku cukru, 1 lzicka tymianu, 1/2 lzicky salvie, 1 lzice petrzelky a 5 rajcet
Fazole uvarime predem domekka a ocedime. Cibuli, sunku a rajcata nakrajime, cesnek prolisujeme. Vsechny suroviny vlozime do pekace, remosky nebo rimskeho hrnce, promichame, zakryjeme vikem a peceme 45 minut v dobre vyhrate troube.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
29. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat