2 polévkové lžíce hrubé mouky, polévková lžíce rostlinného másla, 2 polévkové lžíce krupičky, 2 celá vejce, sůl, vegeta speciál a zelená petržel na okořenění, 11 vody
Z mouky a tuku uděláme světlou jíšku,přidáme krupičku a vajíčka. Z těchto surovin se musí po spojení utvořit takové kousky,které musí být tužší, aby se nerozvařily.Zalijeme vodou, vaříme 1/4 hodiny. Hotovou polévku okořeníme vegetou speciál,zelenou petrželkou a nakonec osolíme.Podáváme s rohlíkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat