5 velkých brambor, 4 celé domácí klobásy,kyselá okurka, bobkový list, celý pepř, nové koření, popřípadě vegeta, 0,51 smetany,mouka na zahuštění
Očištěné brambory a klobásu nakrájíme na malé kostky a vložíme do hrnce s vodou.Přidáme podle chuti trochu koření.Doporučuji ho vložit do „čajítka" a zavěsit za okraj hrnce. Bude se potom lépe vytahovat ven. Pokud použijeme vegetu, o to méně polévku osolíme. Pro kyselejší chuť přidáme povařit nadrobno nakrájenou kyselou okurku. Až jsou brambory a klobása měkké, rozmícháme v troše smetany mouku, zahustíme a dolijeme do hrnce zbytek smetany. Ještě krátce povaříme a podáváme s chlebem, ale není nutný.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat