květák uvařený doměkka, 0,5 másla ze kterého uděláme jíšku (tmavší), knedlíčky, 0,5 kg strouhanky, 2 vejce, voda, sůl - vše smíchat a utvořit malé kuličky
Když je květák uvařený, tak ho rozšťoucháme ve vodě, ve které se vařil, a zavaříme knedlíčky. Když knedlíčky vyplavou na povrch,zavaříme jíšku. Provařím 10 minut.Nakonec dáme petrželku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat