100 g fazolí, 80 g slaniny, kousek celeru a pórku, mrkev, větší brambor, 3 lžíce rajčatového protlaku, 2 I vývaru z masa nebo masoxu, sušená saturejka,tymián, 4 stroužky česneku, sůl, 100 g těstovin, strouhaný sýr
Přebrané, propláchnuté a namočené fazole uvaříme doměkka. Nájemně nakrájené slanině zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme předem očištěnou,opláchnutou a nakrájenou zeleninu, protlak, vývar, koření a uvaříme doměkka.Polévku dochutíme česnekem utřeným se solí, přidáme fazole a ve slané vodě uvařené těstoviny. Sýr podáváme zvlášť na jednotlivé talíře.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat