nepasírovaný kečup (domácí výroby -záměrně nepasírovaný pro tuto polévku),hladká mouka, cukr, rama
Hladkou mouku rozmícháme v troše vody,zalijeme do potřebného množství vody a asi po 5 až 6 minutách povaření přidáme kečupovou směs, podle chuti dochutíme cukrem. Po odstavení z ohně přidáme malý kousek ramy. Výbornou součástí polévky mohou být fazolky, nakrájené na proužky (aby polévka mohla být opravdu blesková - tedy uvařené předem a v tom případě použijeme i vývar z fazolek).
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat