0,5 slepice, 15 dkg mrkve, 15 dkg petržele,15 dkg celeru, polévkový květák, 15 dkg pórku, 10 dkg hub, 15 dkg hrášku,3 lžíce rajského protlaku, trochu sladké papriky, nudle z vajíčka, petrželka
0,5 slepice uvaříme doměkka. Vývar přecedíme. Potom do polévky přidáme na nudličky nastrouhanou mrkev, petržel, celer,květák rozebraný na růžičky, drobně nakrájený pórek, lesní houby nebo žampiony,mražený hrášek (může být sterilovaný, ale ten pak přidáváme před dovařením) a vše uvaříme doměkka. Nakonec přidáme maso ze slepice nakrájené na kousky, rajský protlak a trochu sladké papriky. Doplníme vodou asi na 31, uvedeme do varu a zavaříme nudle (domácí) z 1 vajíčka. Příloha - pečivo, chléb.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat