cibule, 4 stroužky česneku, 40 g másla,2 lžíce polohrubé mouky, rajský protlak,mražené zelené fazolky, vývar z masoxu,oregáno, kabanos nebo točený salám,2 kelímky jogurtu, kelímek zakysané smetany, sůl, pepř
Cibuli oloupeme, přepůlíme a nakrájíme na tenká kolečka. Přidáme prolisovaný česnek. Rozpálíme máslo a cibuli s česnekem necháme zesklovatět. Vmícháme polohrubou mouku a osmahneme. Přidáme rajský protlak a zelené fazolky. Přilijeme vývar a přivedeme k varu. Okořeníme oreganem a vaříme asi 20 minut. Kabanos rozkrájíme na plátky. Jogurt smícháme se smetanou, osolíme a opepříme. Kabanos přidáme do polévky a povaříme. Nakonec za stálého míchání přidáme jogurtovou omáčku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat