1 I vody, kostka masoxu, středně velká cibule, 4 snítky celerové natě, větší brambor, lžíce hrubé krupice, lžíce sádla
Celerové listy obereme z řapíku a nakrájíme nahrubo. Cibuli nakrájíme nadrobno,brambor na kostky a vaříme ve vodě s masoxem. Až je brambor měkký, přisypeme krupici a přidáme lžíci sádla. Krátce povaříme. Polévku lze vylepšit rozšlehaným vejcem, které zavaříme nakonec. Vaříme-li polévku pro děti, masox vynecháme a pouze ji přisolíme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat