2 kuřecí křídla a drůbky, žampiony (5 ks), cibule, kořenová zelenina, podravka(2 polévkové lžíce), Flora ( čajová lžička), ovesné vločky (3/4 hrnku), maggi
Omyté maso uvaříme doměkka se 2 I vody,vyjmeme, necháme na talíři vychladnout,obereme a nadrobno pokrájíme. Mezitím do vroucího vývaru přidáme 2 polévkové lžíce podravky a vložíme na hrubém struhadle nastrouhanou zeleninu (kousek celeru, 2 mrkve, petržel). Dále nadrobno nakrájenou cibuli a stejně najemno nebo na plátky nakrájené žampiony. Vše necháme doměkka povařit. Nakonec do polévky zavaříme propláchnuté ovesné vločky a rozmíchané vejce. Opět krátce povaříme a odstavíme.Polévka se dochutí trochou maggi, špetkou soli a lžičkou Flory. Ozdobí se sekanou petrželovou natí. Do hotové polévky se zpět vloží rozkrájené maso.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat