1,5 l mléka (smetany - napůl), 5 dkg hladké mouky, 40 dkg čerstvých rajčat,sůl, cukr, pepř, petrželka, 3 dkg másla,3 dkg sýra
V části mléka rozmícháme dohladka mouku a přilijeme do zbylého horkého mléka. Povaříme. Rajčata rozdusíme a prolisujeme přes síto. Osolíme, přisladíme a okořeníme dle chuti. Ozdobíme petrželkou, strouhaným sýrem a plátkem vajíčka,uvařeného natvrdo.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
6. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat