4 menší krajíce chleba, 4 plátky másla,2 hrsti sušených hub, majoránka, česnek,sůl, olej na smažení
Chléb nakrájíme na kostičky, opečeme na pánvi dokřupava a dáme na talíře. Do jednoho litru vody vhodíme 2 hrsti hub,osolíme a vaříme 20 minut. Do hotové polévky nasypeme majoránku. Opečené chlebové kostky zalijeme polévkou, přidáme kostičku másla, utřený česnek (dle chuti) a posypeme čerstvou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat