2 I vody, 3 menší brambory (200 g),2 velké cibule, česnek, 3 bobkové listy,2 hvězdičky badyánu, 0,5 lžičky chilli koření,1/4 lžičky šafránu, 0,5 lžičky tymiánu,0,5 lžičky fenyklu, 0,5 lžičky šalvěje, 5 zrníček nového koření, konzervička rajského protlaku, 0,5 kg filé, olej, sůl, chléb
Hrnec naplníme 2 litry vody. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, rozkrájíme 1 cibuli, dáme do vody, osolíme a necháme vařit. Na pánev nalijeme olej a na něm zpěníme druhou rozkrájenou cibuli a tři stroužky česneku, rozetřené se solí.Dále přidáme všechno koření a rajský protlak.Chvíli na pánvi necháme osmahnout.Mezitím rozkrájíme filé na kostky a přidáme do hrnce s bramborami a první cibulí. Nakonec vlijeme osmahnutou směs z pánve a všechno společně vaříme až do úplného změknutí rybího masa a brambor.Na hluboké talíře si zatím připravíme kostky osmaženého chleba, které připravujeme jako normální topinky, a potřeme je česnekem. Přeléváme horkou rybí polévkou a ihned podáváme
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
6. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat