1/2 až 3/4 kg rajčat, smetana, sůl
Rajčata rozkrojená na čtvrtky zalijeme vodou a rozvaříme. Rozvařená rajčata propasírujeme přes hustý cedník, osolíme a dle chuti můžeme jemně přisladit či okyselit,poté zalijeme 1 dl smetany. Polévku necháme vychladnout a studenou ji v horkých dnech podáváme s plátky bílého pečiva.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat