25 až 30 dkg kvašených okurek, 25 dkg kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer,pórek), 30 dkg hovězího masa na polévku, 8 brambor (střední), zakysaná smetana,2 lžíce hladké mouky, sůl, vegeta, zelená petrželka
Do hovězího vývaru přidáme na kostičky nakrájené brambory, nahrubo nastrouhanou zeleninu a vaříme 20 minut. Pak přidáme uvařené a na kousky nakrájené maso, nahrubo nastrouhané kvašené okurky a přidáme mouku rozmíchanou s vodou a chvíli povaříme. Ochutíme solí a vegetou. Toto vše zalijeme zakysanou smetanou. Při podávání zasypeme čerstvou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat