100 g jater, pepř, špetka papriky, tuk,2 l vody, jíška, zelenina, cibule
Opraná játra zbavíme blan, nakrájíme na kostičky a dusíme na změklé cibulce, okořeníme,ale nesolíme. Solí se až nakonec, aby játra neztvrdla. Když játra změknou, přileji vodu, polévku zahustíme jíškou, přidáme zeleninu a dobře ji povaříme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat