vývar, mléko, 2 až 3 brambory, bramborový škrob, žloutek, zelená cibulka nebo pažitka, citronová šťáva
Brambory nakrájíme na kostičky a vložíme vařit do masového vývaru nebo vývaru z kostí (anebo jen do osolené vody s přídavkem masoxu). Když jsou téměř měkké,zalijeme mlékem s 1 lžičkou bramborového škrobu a 1 žloutkem (nemusí být),necháme ještě chvíli povařit, až jsou brambory měkké. Do hotové nasypeme nakrájenou pažitku nebo malou mladou cibulku, přikyselíme citronovou šťávou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat