lžíce másla, 2 lžíce drobně sekané zeleniny (mrkev, petržel, celer, pórek), lžička droždí, 1/4 kuřete, 2 rohlíky, strouhaný sýr, koření dle chuti, případně vegeta
Na másle osmažíme zeleninu, přidáme droždí, za stálého míchání necháme rozpustit a krátce osmažíme dorůžova. Přidáme kuře, zalijeme 1,5 I vody a osolíme.Vaříme až je maso měkké. Maso vyndáme,obereme od kosti a nakrájené drobné kousky vložíme zpět do polévky. Dochutíme kořením nebo vegetou a petrželkou.V troubě na pánvičce opečeme plátky rohlíku,horké přendáme na talíř a na každý plátek dáme kopeček strouhaného sýra.Opatrně zalijeme polévkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat