brambory, houby (čerstvé nebo sušené - žampiony nedoporučuji), pórek, kyselé zelí (sterilované), smetana, vejce, kopr nebo pažitka, sůl, vegeta
Dáme si zvlášť vařit houby a scedíme je.Zatím si dáme vařit brambory nakrájené na kostičky, zelí a pórek. Když je vše měkké,přidáme houby a ochutíme solí, vegetkou(pokud je polévka málo slaná) a dochutíme (pokud je polévka málo kyselá).Nakonec přidáme smetanu a necháme povařit. Do polévky přidáme uvařená rozpůlená vejce. Polévku ozdobíme koprem nebo pažitkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat