1/4 kg zelí, 3 větší brambory, 10 až 15 dkg měkkého salámu, zakysaná smetana,1 až 2 stroužky česneku, cibule, lžíce cukru, lžíce oleje, sůl, kmín a ocet
Cibuli nasekáme nadrobno, zelí nakrájíme na čtverečky. Do rozehřátého oleje dáme cukr, necháme světle zkaramelizovat, přidáme cibuli. Trochu osmažíme a dáme zelí, kmín, sůl a trochu octa a rozetřený česnek. Podusíme, přidáme vodu a brambory, přivedeme do varu. Až jsou brambory uvařené, těsně před podáváním přidáme salám a zakysanou smetanu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat