20. května 2012

Kanadské kuře


kuře, 2 sklenky vody, 1/8 másla, šálek nakrájené cibule, 0,5 sklenice kečupu, lžíce octa, sůl, pepř, curry, chilli, 0,5 lžičky cukru, 0,5 citronu, 3 stroužky česneku

Rozporcované kuře osolíme, přidáme sklenku vody a 1/8 másla a dáme péct. Do kastrolku dáme necelý šálek nakrájené cibule, 1/2 sklenice kečupu, sklenici vody, 1 lžíci octa, trochu soli, pepře, curry, chilli, 1/2 lžičky cukru a vše vaříme pod pokličkou asi 10 minut. Po svaření zakápneme šťávou z 1/2 citronu a přidáme 3 stroužky česneku. Touto směsí zalijeme kuře a dáme dopéci. Příloha: bramborová kaše.

Žádné komentáře:

Okomentovat