4
plátky z kuřecích prsíček, 4 kousky drůbežích jater, grilovací koření, 8 plátků
anglické slaniny, 4 plátky šunky, 4 střední cibule, 4 zelené a 4 červené
papriky, 12 menších rajčat nebo kečup, sůl, olej
Okořeněná a osolená
prsíčka, okořeněná játra a plátky slaniny zprudka z obou stran opečeme na
oleji. Cibuli pokrájíme na kolečka, papriky na nudličky a rajčata na plátky. Na
alobal klademe připravené suroviny v tomto pořadí: na střed alobalu vypečený
tuk, 4 kolečka cibule, slaninu, prsíčka, pokropíme vypečeným tukem, 2 kolečka
cibule, slaninu, játra, šunku, ozdobně narovnáme papriku a rajčata nebo kečup.
Opatrně zabalíme, abychom neporušili úpravu. Pečeme ve středně teplé troubě asi
35 minut, případně na ohni na roštu. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem,
případně s chlebem.
Žádné komentáře:
Okomentovat