300
g kuřecích jater, 6 čínských hub (Jidášovo ucho), 2 lžíce oleje, stroužek
česneku, 2 středně velké cibule, 2 čerstvé chilli papričky, 2 lžíce sójové
omáčky, lžička cukru, 2 lžíce citrónové šťávy, zelená paprika, 3 šalotky
Opraná kuřecí játra a
houby, které jsme předtím na 20 minut namočili do horké vody, nakrájíme na
menší kousky. Na pánvi usmažíme do zlatova nakrájený česnek, pak asi minutu
smažíme cibuli a pálivé papričky. Přidáme játra a za stálého míchání orestujeme
do růžova. Přidáme sójovou omáčku, cukr, citrónovou šťávu, houby a smažíme asi
minutu. Nakonec vmícháme na proužky nakrájenou papriku se šalotkou a krátce
osmažíme. Podáváme s rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat