10-12
kusů kuřecích jater, 250 g rýže, 200 g nakrájené mrkve, 2 střední cibule, svazek
petrželky, 1 l kuřecího vývaru, strouček utřeného česneku, 1,5 lžičky kari,
sůl, pepř, 2 rajčata, pár lžic oleje
Játra opečeme a
nakrájíme. V tuku od jater osmahneme cibuli a petržel. Přidáme játra, mrkev,
rýži, vývar, kari a česnek, osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou. Podáváme
zdobené plátky rajčat.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. května 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat