1/4 hlávky červeného zelí, 1/4 hlávky bílého zelí, cibule, 200 g slaniny, mrkev, 2 brambory, petržel, 1/4 celeru, 2 bobkové listy, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček černého pepře, na chuť brynza, podle potřeby voda, sůl, podle potřeby olej
Na oleji osmažíme cibulku do zlatova, přidáme na kostičky nakrájenou angl. slaninu, nakrájené zelí, mrkev, petržel a celer. Zalijeme vývarem (vodou), přidáme koření a sůl, na kostičky nakrájené brambory a vaříme do měkka. Nalijeme na talíř a doprostřed dáme lžíci brynzy.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. července 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat